Home Store Rüzgarı Alaçatı'da Esecek

İzmir'in Başarılı ve Sosyetik Güzellerinden, Emel Acar'ın imzasını taşıyan "Home Store", Çeşme Alaçatı'da hizmete açıldı

Home Store Rüzgarı Alaçatı'da Esecek
  İzmir ' in Başarılı ve Sosyetik Güzellerinden , Emel Acar ' ın imzasını taşıyan " Home Store " , Çeşme Alaçatı ' da hizmete açıldı . İşletmeci Cemal Kamacı tarafından , Alaçatı Çarşı içinde açılan şube içerisinde mağaza ve kafe konseptinin yanında misafirlerine restoran ve butik olarak da hizmet verecek .
" Home Store by Emel ACAR " markasıyla hazırladığı kreasyonları Home Store mağazalarında satışa sunan Emel ACAR , müşterilerine alışılmışın dışında bir konseptte hizmet vermekten gurur duyduğunu belirtti . 2008 Eylül ' ünde Acar Grup bünyesine katılan Home Store ' ın Başarılı Yöneticisi Emel ACAR , kafe olarak da hizmet verdiklerini de belirterek , " Cafe Home Store ' lar , keyifli bir alışverişin sonunda hem hoşça vakit geçirmek hem de zevkli ortamında sevdiklerinizle beraber kahve yudumlamak ve bir şeyler yemek için tasarlanan sıcak ortamlardır . Mağazamıza gelen müşterilerimiz , keyifli ve huzurlu bir ortamın tadını çıkartıyorlar , bu müşterilerimize sunduğumuz keyifli bir ayrıcalıktır . Home Store , Türkiye ' de ilk defa mağaza ve kafe konseptini bir arada kullanan bir markadır . Bu anlamda ilklerin öncüsü olarak hizmet vermek ve bunun karşılığını müşterilerimizden en iyi şekilde almak bize büyük keyif veriyor . Alaçatı ' da mağaza ve kafe konseptine ek olarak restoran ile butik oteli de ekledik . Kısa süre içinde Anadolu insanına yakın olmak ve daha iyi hizmet vermek için şubelerimizi bayilik sistemi ile daha da arttıracağız " dedi .
Birçok Türk yıldızını giydirdiklerini belirten Emel Acar ; " Özellikle Petek Dinçöz , Songül Öden , Tuba Büyüküstün , Sedef Avcı , Ece Uslu , Hülya Avşar , Ajda Pekkan , Süreyya Yalçın tasarımlarımızı tercih ediyor . Giydirmek istediğim sanatçılar arasında Elisa , Ürdün Kraliçesi Rania , Jennifer Lopez ve Türk Sinemasının önemli isimleri Türkan Şoray ve Filiz Akın var " dedi .
Açılış kokteylinde bir çok önemli isim bir araya geldi . İkramlar ve müzik eşliğinde devam eden açılış kokteylinde ev sahipliğini Emel Acar ve Alaçatı Home Store İşletmeci Cemal Kamacı yaptı . Gelen konuklar arasında İstanbul ve İzmir cemiyet hayatının önemli isimlerinin yanı sıra BKM Mutfak Oyuncuları , Teknik Direktör Ümit Kayıhan , Banu Sağanak , Pınar Aylin , Akşit Ersoy ve evcilik oyunu yarışması ile gündeme gelen spiker Mert Öğün ' de konuklar arasında yerlerini aldılar .
Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden açılış etkinliğinde misafirler hem mağazada alışveriş yaptılar hemde bahçede keyif dolu saatler yaşadılar .