CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Giresun'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun'da düzenlenen mitingde partililerin "Fındık kurdu AK Parti" şeklindeki sloganı üzerine, "Evet AK Parti f

  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu , Giresun ' da düzenlenen mitingde partililerin " Fındık kurdu AK Parti " şeklindeki sloganı üzerine , " Evet AK Parti fındık kurdudur . Fındık kurdunu yok etmek için ilaçlamamız lazım . Ne zaman ilaçlayacağız? Seçim sandığında . " dedi .

Kılıçdaroğlu , partisinin Giresun İl Örgütü tarafından Osman Ağa Meydanı ' nda düzenlediği açık hava mitingine katıldı . Burada 6 binin üzerinde Giresunlu ' ya seslenen Kılıçdaroğlu , AK Parti hükümeti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ı sert bir dille eleştirdi . " Fındık Kurdu AK Parti " diye slogan atılması üzerine Kılıçdaroğlu , " Evet AK Parti fındık kurdudur . Fındık kurdunu yok etmek için ilaçlamamız lazım . Ne zaman ilaçlayacağız? Seçim sandığında . AK Parti fındık kurdudur . İlaçlamaya hazırmıyız? Fındık üreticisinin alnının terinin hesabını sormak bizim boynumuzun borcudur . Bundan emin olmanızı istiyorum . " diye konuştu .

Fındığın ulusal bir ürün olduğunu iyi bildiklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu , kendi iktidarında fındık üreticisine gereken desteğin verileceğini , Fiskobirlik ' in eski görkemli günlerine kavuşturulacağını vaadetti . Giresun ve Ordu ' ya AK Parti ' nin vaatlerini yerine getirmediğini öne süren Kılıçdaroğlu , Türk halkının mevcut düzenden memnun olmadığını , O nedenle bu düzenin değiştirilmesi gerektiğini aktardı .

Türk halkını birlik olmaya çağıran Kılıçdaroğlu , " Eğer beraber olusak , birlik olursak , bizi ayıranlara karşı ortak mücadele yaparsak , Türkiye ' de demokrasiyi kurarız . Türkiye ' de halkın iktidarını kurarız . Türkiye ' yi gelecek parlak günlere el birliği ile taşımış oluruz . " diye konuştu .

Konuşmanın ardından CHP Giresun İl Başkanı Aykut Gezmiş , Kılıçdaroğlu ' na isminin yazılı olduğu Giresunspor forması ve çeşitli hediyeler verdi . Açık hava mitinginin ardından Kılıçdaroğlu , bir otelde sivil toplum örgütleriyle istişare toplantısına katıldı . Kılıçdaroğlu , daha sonra CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim ' in kızının düğün törenine katılacak .