Brezilyalı Melo Hollandalı Robben'e yüklendi

Brezilya'nın eleştirilen ismi Felipe Melo, kırmızı kart gördüğü pozisyon ile ilgili konuştu.

Brezilyalı Melo Hollandalı Robben'e yüklendi
  Dü ; n oynanan ç ; eyrek final mü ; cadelesinde Hollanda ' ya 2-1 mağlup olarak Dü ; nya Kupası ' na veda eden Brezilya ' da 53 . dakikada kendi kalesine bir gol atan ve 20 dakika sonra da takımını 10 kişi bırakan Felipe Melo takım arkadaşlarından ö ; zü ; r dilerken , Robben ' in rol yaptığını da sö ; zlerine ekledi .

Karşılaşma sonrasında aç ; ıklamalarda bulunan Melo , ' İlk golde Julio Cesar benim tam arkamdaydı . Topun bana mı ona mı ç ; arptığını bilmiyorum ama o topun kaleye girmesi ç ; ok talihsiz bir olaydı . İkinci golde de Sneijder ' ı bu kadar boş bırakmamalıydık . İki basit hatadan iki gol yedik ' şeklinde konuştu .

Gö ; rdü ; ğü ; kırmızı kartın doğru olmadığını da sö ; zlerine ekleyen Brezilyalı futbolcu , ' Birine vurursan ya da tekme atarsan oyundan atılman doğrudur ama normal bir faul yaptıktan sonra kırmızı kart gö ; rmek hiç ; de adil değil . Zaten Robben de o pozisyondan sonra oynamaya devam etti . Eğer ben ona gerç ; ekten faul yapsaydım oyuna devam edemezdi ' ifadelerini kullandı .

Kaynak : Goal