Arjantin-Almanya dev çeyrek finalde

Dünya Kupası çeyrek final maçında Arjantin ile Almanya bugün karşı karşıya gelecek.

  Dünya Kupası çeyrek final maçında Arjantin ile Almanya bugün karşı karşıya gelecek . Diego Maradona , iki kez Dünya Kupası finali oynadığı Almanya karşısına bu kez teknik direktör olarak çıkacak .

Arjantin ile Almanya , Cape Town ' daki Green Point Stadı ' nda TSİ 17 : 00 ' da başlayacak mücadelede yarı finalist olabilmek için kozlarını paylaşacak .

Güney Afrika ' da şu ana kadar oynadığı dört maçı da kazanan Arjantin , Mart ayındaki hazırlık maçında Almanya ' yı Münih ' te 1-0 yenmeyi başarmıştı .

Grip olduğu için Perşembe günkü antrenmana çıkamayan Lionel Messi iyileşti . Sakatlıktan dönen Walter Samuel ' in yedekler arasında olması , Maradona ' nın defansta iyi bir uyum sergileyen Burdisso-Demichelis ikilisini bozmaması bekleniyor .

Dört yıl önce Almanya ' ya çeyrek finalde kaybeden Güney Amerika ekibinde Henize , Bolatti ve Mascherano sarı kart sınırında .

Turnuvanın en iyi futbol oynayan ekipleri arasında yer alan ve son 16 turunda İngiltere ' yi hezimete uğratan Almanya ' da kas sakatlığı yaşayan Lukas Podolski ' nin durumu belirsiz .

Kupanın yıldızları arasında gösterilen Mesut Özil ise sakatlığına rağmen oynayacak . Teknik direktör Joachim Löw ' ün sakatlığı devam eden Cacau ' nun yerine Miroslav Klose ile maça başlaması yüksek ihtimal .

Dünya Kupası tarihinin en golcü dördüncü oyuncusu olan Klose bu rekorunu geliştirmek amacında .

Almanya ' da Friedrich , Khedira , Lahm , Mesut Özil , Muller ve Schweinsteiger kart görürse cezalı duruma düşecek .


CNN Türk