AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nda değişim - POLİTİKA

AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar görevinden istifa etti. Yeniden yapılanmaya gidileceğinin kendisine iletildiğini söyleyen Vardar, 2-3 gün içerisinde yeni başkanın atanacağını kaydetti.

 
AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar görevinden istifa etti . Yeniden yapılanmaya gidileceğinin kendisine iletildiğini söyleyen Vardar , 2-3 gün içerisinde yeni başkanın atanacağını kaydetti .

AK Parti Bursa İl Başkanlığı binasında yönetim kuruluyla bir toplantı yapan Vardar , çıkışta basın toplantısı düzenledi . Vardar , Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem tarafından genel merkeze çağrıldığını hatırlattı . Görüşmenin ardından istifasının istendiğini ifade eden Vardar , iyi bir AK Partili olarak itiraz etmeden görevi bıraktığını kaydetti . 17 Mayıs 2009’da yapılan kongrenin ardından göreve geldiğini dile getiren Nagip Vardar , yaptıkları çalışmaların tüm partililer ve Bursalılar tarafından bilindiğine dikkat çekti .

Parti Genel Merkezi ' nin , Osmangazi , Nilüfer ve Yıldırım ilçelerindeki teşkilatlara canlılık getirmek amacıyla bu yola başvurduğunu kendisine ilettiğini anlatan Vardar , Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara , Yıldırım İlçe Başkanı Mümin Demir ve Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu’nun da görevlerini bıraktığını bildirdi . Vardar , şunları söyledi : “Genel Başkan Yardımcımız , 2-3 gün içerisinde Bursa’ya gelip çalışma yapacak . Görüşmelerin ardından yeni il başkanı belirlenecek .

Osmangazi , Nilüfer ve Yıldırım ilçe başkanları da çalışmanın ardından atanacak . Biz de elimizden gelen desteği vereceğiz . ” Gazetecilerin , ‘Sizin görevden alınmanıza gerekçe gösterdiler mi?’ şeklindeki sorusuna muhatap olan Vardar , “Gerekçe bildirmediler . Yeni yapılanma olduğunu söylediler . Biz de sormadık . Soru sorma gibi lüksümüz yok zaten . ” ifadesini kullandı . Partisine kırgın olmadığının altını çizen Vardar , çalışmaları , hız kesmeden sürdüreceğine işaret etti .


Star Gazete