Ada’da Arda savaşı - SPOR

The Sun Gazetesi, Roy Hodgson’ı takımın başına getiren Liverpool’un yanı sıra Redknapp’lı Tottenham’ın Galatasaraylı yıldız için birbiriyle yarıştığını iddia etti

 

The Sun Gazetesi , Roy Hodgson’ı takımın başına getiren Liverpool’un yanı sıra Redknapp’lı Tottenham’ın Galatasaraylı yıldız için birbiriyle yarıştığını iddia etti

Galatasaray’ın kaptanı Arda , İngiliz Premier Lig ekiplerinin gündeminden hiç düşmüyor . Son olarak The Sun Gazetesi , Benitez’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Roy Hodgson’u getiren Liverpool ile Harry Redknapp’ın çalıştırdığı Tottenham Hotspur’un Arda’yı renklerine bağlamak için birbirleriyle yarış yaptığını yazdı .

ARSENAL’İN DE LİSTESİNDE

Haberde , Liverpool’da forma giymeyi düşlediği belirtilen Türk star için , Tottenham’ın da Dos Santos ve bir miktar para önermeye hazırlandığı kaydedildi . Sport . co ise Arsenal’ın Arda’yı Fabregas’ın yerine düşündüğünü ileri sürdü .

MENAJERİ TEKLİFİ YALANLADI

Transfer haberlerinin artması üzerine bir açıklama yapan menajer Ahmet Bulut , “Arda’nın sözleşmesi devam ediyor . Bir teklif yapılacaksa önce Galatasaray’a yapılmalı . Ancak şu ana kadar ne bana ne de kulübe bir teklif gelmedi . İngiliz gazetelerinin bu haberine ben de şaşırdım ” ifadesini kullandı .

Franco idmana çıkartılmayacak

Aslan’ın yollarını ayırmak istediği Arjantinli file bekçisi Leo Franco’nun , “5 Temmuz’da İstanbul’dayım . 2 . 4 milyon euroyu almadan gitmem” demesi yönetimi kızdırdı . Başkan Adnan Polat’ın “Franco’yu idmana almayın , kadro dışı kaldığını kendine iletin” talimatı verdiği öğrenildi .

Elano plan bozdu!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat , Elano’yu satmayı düşündüklerini şu sözlerle itiraf etti : “Sakatlığı bizi etkiledi . Planlarımızı bozdu . . . ” Polat , yapılacak transferler için de “Pazarlıklar sürüyor . Bizim istediğimiz rakamlar olmadığı sürece transfer yapmayız . İstenilen rakamları kabul etsek , bugün bile açıklama yapabiliriz . Ancak belli bir bütçemiz var ve rakamlar istediğimiz gibi olmalı” dedi . Başkan , stat konusunda da “Çatıyı TOKİ yapmayacak , biz yapacağız . Mayısta takmış oluruz” açıklamasını yaptı .

Topbaşı 5 Temmuz’da

Galatasaray yeni sezon için 5 Temmuz Pazartesi günü topbaşı yapacak . Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak ilk antrenmanın basına ve taraftara açık olacağı bildirildi . Bu arada Sarı-Kırmızılılar’da sağlık kontrolleri 5-6 Temmuz’da Bahçelievler Medical Park’ta yapılacak .



Star Gazete