Ada’da Arda savaşı - SPOR

The Sun Gazetesi, Roy Hodgson’ı takımın başına getiren Liverpool’un yanı sıra Redknapp’lı Tottenham’ın Galatasaraylı yıldız için birbiriyle yarıştığını iddia etti



The Sun Gazetesi, Roy Hodgson’ı takımın başına getiren Liverpool’un yanı sıra Redknapp’lı Tottenham’ın Galatasaraylı yıldız için birbiriyle yarıştığını iddia etti

Galatasaray’ın kaptanı Arda, İngiliz Premier Lig ekiplerinin gündeminden hiç düşmüyor. Son olarak The Sun Gazetesi, Benitez’den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Roy Hodgson’u getiren Liverpool ile Harry Redknapp’ın çalıştırdığı Tottenham Hotspur’un Arda’yı renklerine bağlamak için birbirleriyle yarış yaptığını yazdı.

ARSENAL’İN DE LİSTESİNDE

Haberde, Liverpool’da forma giymeyi düşlediği belirtilen Türk star için, Tottenham’ın da Dos Santos ve bir miktar para önermeye hazırlandığı kaydedildi. Sport.co ise Arsenal’ın Arda’yı Fabregas’ın yerine düşündüğünü ileri sürdü.

MENAJERİ TEKLİFİ YALANLADI

Transfer haberlerinin artması üzerine bir açıklama yapan menajer Ahmet Bulut, “Arda’nın sözleşmesi devam ediyor. Bir teklif yapılacaksa önce Galatasaray’a yapılmalı. Ancak şu ana kadar ne bana ne de kulübe bir teklif gelmedi. İngiliz gazetelerinin bu haberine ben de şaşırdım ” ifadesini kullandı.

Franco idmana çıkartılmayacak

Aslan’ın yollarını ayırmak istediği Arjantinli file bekçisi Leo Franco’nun, “5 Temmuz’da İstanbul’dayım. 2.4 milyon euroyu almadan gitmem” demesi yönetimi kızdırdı. Başkan Adnan Polat’ın “Franco’yu idmana almayın, kadro dışı kaldığını kendine iletin” talimatı verdiği öğrenildi.

Elano plan bozdu!

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Elano’yu satmayı düşündüklerini şu sözlerle itiraf etti: “Sakatlığı bizi etkiledi. Planlarımızı bozdu...” Polat, yapılacak transferler için de “Pazarlıklar sürüyor. Bizim istediğimiz rakamlar olmadığı sürece transfer yapmayız. İstenilen rakamları kabul etsek, bugün bile açıklama yapabiliriz. Ancak belli bir bütçemiz var ve rakamlar istediğimiz gibi olmalı” dedi. Başkan, stat konusunda da “Çatıyı TOKİ yapmayacak, biz yapacağız. Mayısta takmış oluruz” açıklamasını yaptı.

Topbaşı 5 Temmuz’da

Galatasaray yeni sezon için 5 Temmuz Pazartesi günü topbaşı yapacak. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılacak ilk antrenmanın basına ve taraftara açık olacağı bildirildi. Bu arada Sarı-Kırmızılılar’da sağlık kontrolleri 5-6 Temmuz’da Bahçelievler Medical Park’ta yapılacak.

 

Star Gazete