Xbox 360 Slim 1 Ağustos'ta Türkiye'de

Xbox 360 Slim, ElectroWorld aracılıyla Türkiye'de satışa sunulacak.

Xbox 360 Slim 1 Ağustos'ta Türkiye'de
Video oyun severlerinin en çok ilgi gösterdiği ve dünyanın en büyük oyun fuarlarından birisi olan E3 2010'u geride bıraktık. Lakin E3 2010'un etkileri halen hissediliyor. Fuarın başlagınç lansmanı Microsoft'undu. Microsoft Xbox 360 Slim'i ilk lansmanın ilk saatlerinde tanıttı.

Xbox 360 Slim ve Kinect ile büyük ses getiren Microsoft, ürünlerin satışlarına taze başladı. ElectroWorld'un yeni açıklamasıyla E3 2010'da tanıtılan Xbox 360 Slim'in 1 Auğustos 2010'da ülkemizde de satışa sunulacağını öğrendik.

Konsol ülkemize tam anlamıyla resmi olarak giriş yapmıyor. Xbox Live'a bakarak bu durumu anlayabilirsiniz. Türkiye ve Türkçe desteği olmayan network içerisinde oyuncularımız ne yazık ki tanınmıyor. Yinede bu tür adımların atılması bizi sevindiriyor.

Microsoft eğlence bölümü sorumlularını yeni bir plan yaparak Sony gibi ülkemizdeki piyasada aktif olmalarını istiyoruz. Geçtiğimiz günlerde PlayStation Network'ün Türkçe olacağı ve Türk Lirası destekleyeceğini sizlere aktarmıştık. Hatta çıkması beklenen Killzone 3 ve Gran Turismo 5'in de Türkçe dil destekleyeceğini de yazmıştık. Ülkemizdeki oyun sektörünün giderek gelişmesinin en büyük kıvılcımları olan bu gelişmelerin yeni ve büyük durumlara gebe olacağına kesin gözüyle bakıyoruz.