Galatasaray:2 - Belgrad:2 - SPOR

Ve Galatasaray sezonun ilk resmi maçında, Avrupa arenasında OFK Belgrad'ın karşısında...



Ve Galatasaray sezonun ilk resmi maçında, Avrupa arenasında OFK Belgrad'ın karşısında...
Hazırlık maçlarında başarılı sonuçlar alan ancak Almanya'da düzenlenen Dostluk Kupası maçında ezeli rakibi Fenerbahçe'ye yenilerek morali bozulan Aslan, sezonun ilk resmi maçında rövanş için avantajlı bir skor elde etmek için Ali Sami Yen'in çimlerinde Sırbistan temsilcisi OFK Belgrad'ı ağırlıyor...


 

OFK Belgrad Krstic'in attığı gol ile durumu 2-1 yapıyor.Trivunovic sol kanattan serbest vuruşu kullandı, Krstic'e pasını verdi Krstic yaklaşık 25 metreden kaleye sert vurdu ve top savunmada Hakan Balta'ya çarparak ağlarla buluştu.

Galatasaray Arda ile 2. golü buldu.Pino sağ kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi ceza sahası içinde yaşanan karambolde top Arda'da kaldı, Arda bekletmeden kaleye serrt vurdu ve top ağlarla buluştu.

Galatasaray Arda'nın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Arda sol kanatta topla buluştu, rakibini geçerek ceza sahası içine girdi yerden sert vurdu ve kaleci Saranov'dan seken top ağlarla buluştu.

GALATASARAY - OFK BELGRADSTAT: Ali Sami YenSAAT: 21.00HAKEMLER: Nicolai Vollquartz, Torben Jensen, Jakob Bille (Danimarka)GALATASARAY: Aykut, Sabri, Neill, Servet, Hakan Balta, Barış, Mustafa Sarp, Ayhan Akman, Serdar Özkan, Arda Turan, Mehmet BatdalTEKNİK DİREKTÖR: Frank RijkaardOFK BELGRAD: Saranov, Mijatovic, Kecojevic, Trivunovic, Nikolic, Zeravica, Rodic, Markovic, Simic, Milic, PetkovicTEKNİK DİREKTÖR: Dejan Djurdjevic

Star Gazete