Adana Başbakanı Bekliyor

Ak Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, 12 Eylül referandum için 31 Temmuz Cumartesi günü düzenlenecek mitinge örgüt olarak hazır olduklarını söyledi.

Adana Başbakanı Bekliyor
AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, Prof. Dr. Vahit Kirişçi, Prof. Dr. Necdet Ünüvar ve Yüregir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Adana'da 2007 referandumunda evet oylarının yüzde 57 çıktığını, 12 Eylül referandumunda ise bu oranın yüzde 60'ı geçeceğini belirterek, "Bu oranın altında oy çıkarsa görevimdin istifa ederim" dedi.
Cumartesi günü Adana'da düzenleyecekleri miting ile ilgili 700'ün üzerinde bilbaord reklamı yaptıklarını, yerel ve ulusal gazete ve radyolara reklam verdiklerini belirterek, "Teşkilatımızın tüm kademeleri ile mitinge hazırız. Başbakanımızı bekliyoruz" dedi.
Kebude, miting alanına girecek tüm vatandaşlara şapka ve soğuk su verileceğini kaydederek, "Şapkaların gölgesinde suların serinliğinde mitingimizi yapacağız. Bu mitinge tüm Adanalıları davet ediyoruz" dedi.
Kebude, gazetecilerin Adana'nın sorunları ilgili sorularına, kendilerinin gündeminin referandum ve miting olduğunu belirterek, mitingden sonra 10 gün içerisinde yeniden bir araya gelerek her türlü sorulara cevap vereceğini söyledi.