Turkcell 3g Aboneleri 6 Milyona Ulaştı

3G'nin 1. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanan Turkcell, 6 milyonuncu Turkcell 3G abonesini ödüllendirdi.

Geçtiğimiz yıl, 422 milyon Euro'luk A tipi lisans bedelini ödeyerek 3G'yi Türkiye'ye yaşatmaya başlayan Turkcell, 6 milyon aboneye ulaştı.
Turkcell'in 6 milyonuncu 3G abonesi, Turkcell 3G hizmetinden faydalanmaya karar vererek abonelik işlemi için 3G yazıp 2222'ye mesaj atan, 19 yaşındaki Ayşe Tekinbaş oldu. TL yüklemek için geldiği Turkcell İletişim Merkezi'nde, sürprizle karşılaşan Tekinbaş, "TL yüklemek için Turkcell'e girdim ve 3G'li olmaya karar verdim. 6 milyonuncu 3G abonesi olduğumu o sırada öğrendim ve bir iPhone sahibi oldum. Bu beni çok mutlu etti, teşekkür ediyorum" dedi.
Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Lale Saral Develioğlu, Ayşe Tekinbaş'ı tebrik ederek kendisine hediyesini takdim etti.
Develioğlu, "3G'nin 1. yaşını kutlamak üzere olduğumuz şu günlerde arkamızda 6 milyon 3G abonemizin büyük desteğini hissediyoruz ve hepsine minnettarız. 3G'nin ilk yılında 6 milyon müşterimiz 3G'li oldu. 6 milyonuncu 3G abonemiz Ayşe Tekinbaş, 3G'ye geçmeden önce atacağı sms'in ücretsiz olup olmadığını, ek ücret ödeyip ödemeyeceğini bilmiyordu ancak kendisine yaptığımız bilgilendirmeden sonra, 3G avantajlarını öğrenince, heyecanla sms atıp 3G'li oldu. Turkcell olarak, 3G'yi ülkemizin dört bir köşesine
taşıyarak, 3G'li ürün ve hizmetleri en uygun kampanyalarla mümkün olduğunca çok kişiye ulaştırmayı toplumsal bir görev olarak kabul ediyoruz" dedi.
(CE-CE-E)