Manavgat Kaymakamı Türkoğlu'dan Açıklama

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 1 turistin ölümüyle sonuçlanan paraşüt kazasının ardından açıklamada bulunan Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, kurallara uymayan su sporları merkezlerine ceza keseceklerini söyledi

Manavgat Kaymakamı Türkoğlu'dan Açıklama
Antalya'nın Manavgat ilçesinde 1 turistin ölümüyle sonuçlanan paraşüt kazasının ardından açıklamada bulunan Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, kurallara uymayan su sporları merkezlerine ceza keseceklerini söyledi.
Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu Side'de yaşanan paraşüt kazasının çok üzücü olduğunu belirterek, su sporları merkezlerine yönelik denetimleri arttıracaklarını söyledi. Bu yıl 78 olan su sporları merkezlerinin sayısını 50'ye düşüreceklerini ifade eden Türkoğlu, su sporlarının denetleme kuruluna ayrıca bir emekli astsubayın da ek olarak görevlendirildiğini söyledi.
Kazanın meydana geldiğini su sporları merkezinin bir çok kez uyarıldığını hatırlatan Türkoğlu, "Bundan sonra su sporları merkezlerinin kurallara daha iyi uymalarını ve benzer kazaları yaşamamalarını diliyorum. Kurallara uymadıklarını tespit ettiğimiz su sporları merkezleri hakkında idari para cezası, yine devam ederlerse antlaşmaların iptaline kadar yaptırımlar uygulayacağız" dedi.