Kuzka Toplantısı Yapıldı

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) temmuz ayı yönetim kurulu toplantısı Sinop Valisi M. Hakan Güvençer başkanlığında Sinop'ta yapıldı.

Kuzka Toplantısı Yapıldı
Valilik salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Demirel, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Erdal Başesgioğlu, Sinop Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Erol Derici, Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Halil Öztosun katıldı. Toplantıda, ajansa genel sekreter ataması sonrasında gerçekleştirilecek
faaliyetler değerlendirildi. Ajans hizmet binası, personel alımı, gelir giderler, izleyen dönemlerde yapılması gerekenler konusunda üyeler bilgilendirildi.
Yönetim kurulu toplantısında, ajans genel sekreterliği hizmetlerinde kullanılmak üzere, ajans genel sekreteri için bir araç satın alınmasına karar verildi. Ayrıca genel sekreter ve diğer ajans personeline ödenecek gündelik tutarlar ile ajans faaliyetleri ile ilgili basın ve kamuoyuna bilgi verilmesi konusunda genel sekretere yetki verildi.