İnşaat iskelesinde can pazarı

Antalya'da bir inşaatta izalasyon çalışması yapıldığı sırada 18'inci kattan iskele ve halat yardımı ile 13'üncü kata indirilmek istenen 3 işçiden biri, halatın kopması sonucu hayatını kaybetti. İskele üzerinde havada asılı kalan 2 işçi ise 45 dakika sonra kurtarılabildi.

İnşaat iskelesinde can pazarı
Antalya'nın Fener Mahallesi'ndi bir inşaatta izalasyon çalışması yapıldığı sırada 18'inci kattan 3 işçi iskele ve halat yardımı ile 13'üncü kata indirilmek istendi. Bu sırada iskeleyi tutan halat koptu. İskele üzerinde bulunan işçilerden Emrah Evis, 13'üncü kattan aşağıya düşerek hayatını kaybetti. İskele üzerindeki Zeki Evis ve Hakan Pektaş ise havada asılı kaldı.

ARKADAŞLARI İTFAİYECİLERE SALDIRMAYA KALKTI

Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, 13'üncü katta havada asılı kalan işçileri kurtarmak 45 dakika sonra kurtarırken, inşaat işçilerinin arkadaşları ise itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmasında yetersiz kaldığını iddia ederek, saldırmaya kalktı. Olay, polisin müdahalesi ile önlendi.

HABERCİLERE SALDIRDI

45 dakika boyunca havada asılı kalan 2 işçiden biri de aşağıya iner inmez, kendisini görüntüleyen habercilere saldırdı. Haberciler ve kurtarılan işçi arasında kısa süreli arbede yaşandı. Polis olayı kontrol altına aldı.