İçişleri Bakanı Atalay İnegöl'de

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kağan Köksal ile birlikte 2 gün önce yaşanan olayları yerinde incelemek üzere Bursa'nın İnegöl ilçesine geldi.

Sabah saatlerinde helikopterle İnegöl Stadı'na inen İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ı, Bursa Valisi Şahabettin Harput, AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve protokol üyeleri karşıladı. Stat çıkışında Bakan Atalay, basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakırken, incelemeler hakkında bilgi vereceğini söyledi. Bakan Atalay'ın geldiği helikopterin inişi sırasında ise etrafta yoğun toz bulutu oluştu. Yetkililer toz bulutunun dışarıya çıkmaması için stat kapılarını
kapattı.
Bakan Atalay, ayağının tozuyla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne geldi. Burada Atalay ve Köksal, Vali Harput, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Kaymakam Durmuş Gencer, İlçe Jandarma Komutanı İbrahim Yağız ve Milletvekili Kızılcıklı ile birlikte toplantı yaptı. Basın mensuplarının detay alıp çıkmasına izin verildiği toplantı, basına kapalı olarak devam ediyor. Bakan Atalay'ın asayiş toplantısının ardından İnegöl Belediye binasında açıklama yapması bekleniyor.