Hatay'da 4 Polisin Şehit Edilmesi

Hatay'da teröristler tarafından yapılan saldırıya tepki gösteren Kayseri Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkan Vekili Süleyman Özdemir, "Terörist lideri Abdullah Öcalan 5 yıldızlı otellerde ağırlanacağına, idam edilse bu durumlar yaşanmaz" dedi

Hatay'da teröristler tarafından yapılan saldırıya tepki gösteren Kayseri Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkan Vekili Süleyman Özdemir, "Terörist lideri Abdullah Öcalan 5 yıldızlı otellerde ağırlanacağına, idam edilse bu durumlar yaşanmaz" dedi.
Özdemir, yaptığı açıklamada, Hatay'ın Dörtyol ilçesi Payas beldesinde teröristler tarafından devriye görevi yapan polis otosuna yapılan saldırıyla şehit düşen 4 polis memurunun yakınlarına başsağlığı diledi.
Terör olaylarının son zamanlarda artış göstermesiyle şehit ailelerinin daha fazla üzüldüğünü belirten Özdemir, "Biran önce caydırıcı önlemler alınmalı. Hainler yakalanmalı ve gerekli cezaları verilmeli. Terörist lideri Abdullah Öcalan 5 yıldızlı otellerde ağırlanacağına, idam edilse bu durumlar yaşanmaz. Taş atan çocuklara ödül verildi. Yasada, çocukların ailelerine de yer verilmeliydi. Bu yasa, çocukları suç işlemeye teşvik ediyor. Devlet ıslah yollarına gitmeli" şeklinde konuştu.
"TAŞ ATAN ÇOCUKLARIN KEMİK YAŞI BELİRLENMELİ"
Taşa atan çocukların kemik yaşlarının belirlenmesi gerektiğin vurgulayan Özdemir, "Doğu'daki çocukların yaşları küçük yazdırılıyor. Normal yaşlarından 3-4 yaş küçük görünüyorlar. Taşa atan çocukların kemik yaşları öğrenilmeli. Nüfusta 18'den küçük görünebilirler ama kemik yaşlarına bakılsın gerçek yaşları ortaya çıkar. Aklı başında, yetişkin çocuklar, nüfusta küçük göründükleri için yasa, onların işine yaradı" dedi.