Beşiktaş'ı Prag'a geldi

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın akşam Viktoria Plzen ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş Prag'a geldi. Beşiktaş kafilesini Viktoria

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda yarın akşam Viktoria Plzen ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş Prag'a geldi. Beşiktaş kafilesini Viktoria Plzen kulübünden bir temsilci karşılarken, siyah - beyazlı hiç bir taraftarın olmaması da dikkat çekti.

Sabah saatlerinde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde bir araya gelen siyah - beyazlılar, daha sonra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçakla Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a hareket etti. Yaklaşık 1,5 saatlik yolculuğun ardından kafile Prag'a ulaştı.

Teknik Direktör Bernd Schuster'in belirlediği, kafilede yer alan 18 kişilik oyuncu kadrosunda şu futbolcularımız bulunuyor;

"Hakan Arıkan, Cenk Gönen, İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Zapotocny, Fabian Ernst, Quaresma, Sivok, Hilbert, Tabata, Bobo, Erhan Güven, Delgado, Nobre, Holosko, Necip Uysal, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci."

Kafilede Başkan Yıldırım Demirören ile Yönetim Kurulu Üyeleri de bulunuyor.

Bu arada Beşiktaş, son çalışmasını akşam saatlerinde karşılaşmanın oynanacağı Letna Stadı'nda yapacak. İdman öncesinde ise Teknik Direktör Bernd Schuster basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak.