Başkan Tütüncü'den 'Hizmet Gezisi'

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 4 saat süren otobüs gezisi ile 15 ayda park bahçeler ve fen işlerinde yaptığı hizmetleri, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı üyelerine tanıttı.

Başkan Tütüncü'den 'Hizmet Gezisi'
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 15 ayda yaptığı çalışmaları yerinde görmeleri amacıyla AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı'na hizmet gezisi düzenledi. Geziye, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Tutan, ilçe yönetim kurulu ile kadın kolları ve gençlik kolları yönetim kurulu üyelerinden oluşan 50 kişilik bir grup katıldı. Gezide Başkan Yardımcısı Osman Şimşek, Fen İşleri Müdürü Ali Arslan, Park Bahçeler Müdürü Sebahat Adanır ve diğer belediye bürokratları da yer aldı.
AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı'nın önünden hareket eden otobüs ile partililer, asfaltlama, yeni yol açılması, yeşil alan ve imar çalışmalarının yapıldığı mahalleleri gezdi. 4 saat süren hizmet tanıtım turunda Başkan Hakan Tütüncü, park bahçeler ve fen işlerinde 15 ayda yaptıkları hizmetlerle ilgili partilileri bilgilendirdi
AK Parti Kepez İlçe Başkanlığı binasının önünden başlayan ve 4 saat süren hizmet gezisi Kent Ormanı'nda sona erdi.