Başkan Güzelbey, Basınla Buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, "24 Temmuz Basın Bayramı" dolayısıyla, basın mensupları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Başkan Güzelbey, Basınla Buluştu
Akan Restoran tatta düzenlenen yemeğe, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'in yanı sıra, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı Abdullah Sabri Kocaman, Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Kızılaslan, Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şube Başkanı İsmet Atar, Çağdaş Gazeteciler Derneği Gaziantep Şube Başkanı Aslı Emektar, Güney İlleri Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Ali Atalar, yerel gazete ve televizyon sahipleri ile kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri
katıldı.
Kısa bir konuşma yapan Başkan Asım Güzelbey, basının demokraside vazgeçilmez bir güç olduğunu söyledi.
Güzelbey, "Basın demokrasilerde olmazsa olmazların arasındadır. Basın mensubu arkadaşlar aslında kutsal bir görev yapmaktadırlar. Çünkü insanları bilgilendirme işini üstlenmişlerdir" dedi.
GGC Başkanı Abdullah Sabri Kocaman ve Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Kızılaslan, basın mensuplarını bir araya getirdiği ve Gaziantep'e yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Asım Güzelbey'e teşekkür ettiler.