Başkan Dündar'dan Ak Parti'ye Ziyaret

Bursa'da, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ve Osmangazi ilçe Başkanı Refik Özen'i makamında ziyaret etti.

Başkan Dündar'dan Ak Parti'ye Ziyaret
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa AK Parti İl Başkanlığı'na seçilen Sedat Yalçın'a ve görevi yeni devralan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen'e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. Dündar, başkanlara yeni görevlerinde başarılar dilerken, önümüzdeki dönemde önemli çalışmalara imza atacaklarına inandığını söyledi. Dündar'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, Osmangazi Belediyesi'ni Bursa'nın en büyük ve en başarılı belediyelerinden biri olarak gördüğünü açıkladı. Yalçın, "Osmangazi Belediyesi ile çok katılımlı büyük projelere imza atacağız. Amacımız Bursa'daki başarı çıtasını her zaman en üst seviyede tutmak olacak" dedi.
AK Parti Osmangazi İlçe Yönetim Kurulu toplantısına AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ile birlikte katılan Dündar, Refik Özen ve yeni yönetimle uyum içerisinde çalışacaklarının mesajını verdi. Dündar, "Osmangazi'de birlik ve beraberlik çerçevesinde halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız. Hedefimiz birlikteliğimizle ve kalitemizle her zaman fark oluşturmaktır" diye konuştu.
Yeni yönetimin tam kadro ile katıldığı toplantıda, partililer referandum öncesi değerlendirmelerde bulundu.