Alt Ve Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Belediyenin icracı birimlerinden Fen İşleri, SİBESKİ ve Park-Bahçe Müdürlüğü, şehrin değişik mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor.

Alt Ve Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SİBESKİ), Atatürk Caddesi'nde asbest boru değişimi ve Cumhuriyet Üniversitesi'ne yeni şebeke hattı döşeme çalışmalarını sürdürürken, Fen İşler Müdürlüğü, kenar mahallelerin yol kaldırım ve asfalt çalışmalarına, Park Bahçe Müdürlüğü ise, 2010 yılı programında bulunan 2 bölge parkı ve 15 mahalle parkının yapımına devam ediyor. SİBESKİ tarafından yapılan çalışmalarda, Atatürk Caddesi'nde bulunan asbest borular, polietilen borularla değiştiriliyor. Altyapı ekipleri tarafından sürdürülen çalışmalarda ayrıca, Cumhuriyet Üniversitesi'ne de yeni hat çekildiği bildirildi. Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler şehre uzak bölgelerde çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.
Aydoğan Mahallesi, Farabi Caddesi, Gülyurt ve Gültepe Mahalleleri'nde yol kaldırım asfalt çalışmalarını tamamlayan Sivas Belediyesi, Çarşıbaşı Mahallesi Paşabostan Caddesi'nde de sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışmalarına devam ettiği öğrenildi.
Bu yıl 15 mahalle parkını hizmete sunmayı amaçlayan Sivas Belediyesi, bu çerçevede 9 mahalle parkını tamamladı. Diriliş Atakent, Tuzlugöl Plevne, Üçlerbey Aziz Baba Parkı, Şeyh Şamil Mahallesi Kazım Karabekir Parkı, Selimiye Bölge Parkı, Yenidoğan Mahallesi Cevher Dudayev Parkı, Engelliler Kültür Sitesi Parkı, Mevlana Mahalle Parkı, Emek Mahallesi Parkı ve Kılavuz Mahallesi Postacı Parkı'nda çalışmaların tamamlandığı bildirildi.