Turkcell, Vınn E182'yi müşterilerine sunuyor

Mobil iletişim sektörünün önde gelen firmalarından Turkcell, geçen sene 21 megabytelık Türkiye'nin en hızlı 3G modemi Turkcell Vınn'ı müşterilerine su

Mobil iletişim sektörünün önde gelen firmalarından Turkcell, geçen sene 21 megabytelık Türkiye'nin en hızlı 3G modemi Turkcell Vınn'ı müşterilerine sunmuştu. Şimdi de 3G'nin 1'inci yılı dolayısıyla Vınn E182'leri müşterisiyle buluşturuyor.

24 ay kontratla ön ödemesiz olarak alınabilecek Vınn E182'ler 1 gigabytelık internet paketi ile birlikte ayda 35 TL'ye, 4 gigabytelık internet paketi ile birlikte ayda 49 TL'ye ya da 8 gigabytelık internet paketiyle ayda 75 TL'ye mal olacak.

Yeni teklifle birlikte 31,78 TL tutarındaki yeni tesis özel iletişim vergisini de Turkcell karşılıyor. Sabit hat zorunluluğu olmadan ve sabit hat ücreti ödemeden evde, işte, yazlıkta hızlı mobil internet bağlantısının keyfini çıkarmayı mümkün kılan Turkcell Vınn E182'ler tüm Turkcell İletişim Merkezleri'nde (TİM) sunuluyor.

Turkcell 3G'nin yıl dönümü dolayısıyla sunduğu 3G'li cep telefonu kampanyası ile de müşterilerine uygun koşullarda cep telefonu alma fırsatı sunuyor. 3G'li telefon kampanyası dahilinde Turkcell müşterileri herhangi bir taahhüt sözü vermeden, kontrata bağlanmadan 70'i aşkın 3G'li telefon modelinden dilediklerini seçebiliyor, telefonla birlikte her yöne dakika, mesajlaşma ve internet paketi alıyorlar 3G'li cep telefonların cazip fırsatlar ile birlikte geldiği kampanyadan; Nokia, Samsung, LG, Sony Ericsson, Huawei ve Asus'un TİM ve Turkcell Satış Noktaları'nda satışta olan 3G'li modellerinden dilediğini satın alan Turkcell müşterileri faydalanabiliyor.