Polak Cim-Bom'da - SPOR

Anderlecht resmi sitesinden Çek yıldızın transferini duyurdu



Anderlecht resmi sitesinden Çek yıldızın transferini duyurdu

Belçika ekibi 29 yaşındaki futbolcu için Sarı-Kırmızılılar’la görüşmelerin bitmek üzere olduğunu açıklarken, Çek basını ise Polak’ın bugün Galatasaray’a imza atacağını yazdı

Arnavut Lorik Cana ve Kolombiyalı Juan Pablo Pino’yu renklerine bağlayan Galatasaray, yabancı transferinde üçüncü bombasını Jan Polak’la patlattı. Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın orta sahaya takviye istemesi üzerine görüşmeleri hızlandıran Sarı-Kırmızılılar’ın 29 yaşındaki Çek oyuncu ile her konuda anlaşma sağladığı ortaya çıktı.

ÇEK BASINI DOĞRULADI

Anderlecht kulübü, dün resmi sitesinden yaptığı açıklamada Polak için Galatasaray’la müzakerelerin devam ettiğini ve önümüzdeki günlerde bu transferin netleşeceğini duyurdu. Çek medyası ise iki kulüp arasındaki görüşmelerin olumlu şekilde sonuçlandığını yazdı. Nova Sport, Jan Polak’ın salı (bugün) Galatasaray’a gideceğini ileri sürdü. 

THE GUARDİAN’DAN IRELAND İDDİASI

Profesyonel futbol yaşantısına Çek Cumhuriyeti’nin FC Brno takımında başlayan Jan Polak, 2007 yılından beri Anderlecht’te forma giyiyor. Belçika ekibiyle 62 maça çıkıp, 4 kez rakip fileleri havalandıran 29 yaşındaki futbolcu, defansif orta saha olarak görev yapıyor. Polak, Çek Milli Takımı’nda da 50 kez forma giyip, 7 gol attı. Bu arada İngiliz The Guardian Gazetesi, Galatasaray’ın M.City’de forma giyen Irlandalı oyuncu Stephen Ireland ile ilgilendiğini ileri sürdü. 

Olympiakos ile Baptista savaşı

Elano gidiyor, Julio Baptista geliyor... İtalyan La Gazzetta dello Sport gazetesine göre Roma, Yunan ekibi Olympiakos’la 29 yaşındaki Sambacı için transfer pazarlığı yaparken dün Galatasaray devreye girdi. İtalyan ekibine nakit 5 milyon euro öneren sarı-kırmızılı yönetimin bu teklifi karşısında Roma, Olympiakos’u beklemeye aldı. Inter’den Nicolas Burdisso’yu alacak olan ve nakit paraya ihtiyacı olan Roma, Galatasaray ile Julio Baptista için pazarlıklarını sürdürüyor. İtalyan ekibi, Sarı-Kırmızılılar’dan rakamı yüksetmesini istedi. Gazeteye göre transfer her an gerçekleşebilir.

star ne derse o!

Galatasaray’ın Çek futbolcu Jan Polak için Anderlecht’le anlaştığını star spor önceki gün “Polak’ta şartlı okey” başlığıyla duyurmuştu.  Belçika kulübü de dün Galatasaray’la el sıkıştıklarını resmi sitesinden açıkladı.

 

Star Gazete