Kırşehir Belediye Başkanı Bahçeci, sanayi esnafıyla buluştu

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2010 yılı içerisinde alt yapı çalışmalarına hız verilen Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde esnaflarla buluşarak, dert

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2010 yılı içerisinde alt yapı çalışmalarına hız verilen Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde esnaflarla buluşarak, dertlerini dinledi.

Başkan Bahçeci'nin yanı sıra Başkan Yardımcıları Veli Şahin ve Halil Tan'ın da katıldığı sanayi esnafı ziyaretinde, esnaflar talep ve isteklerini dile getirdi.

Esnaflar, altyapı noktasında problemlerin çözüldüğünü belirtirken, çöplerin toplanması ve yol noktasında sorunları olduğunu dile getirdi.

Başkan Bahçeci, sorunları birlikte çözeceklerini belirterek, yağışların başlaması ile birlikte Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde sıkça görülen kanalizasyon ve sel sularından kaynaklanan sorunları çözmek için 4 km'lik bir yağmur suyu drenaj hattı yapıldığını, sel sularının zarar verme riskini en aza indirgediklerini söyledi.

Altyapı sorunlarının ardından hızlı bir şekilde kaldırım çalışmalarını da başlatacaklarını ifade eden Başkan Bahçeci, gelecek yıl Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde yol asfaltlama çalışmalarının başlayacağını belirtti.