Kabuğumu kırdım - SPOR

Trabzonspor’daki ilk golünü Genk’e atan Teofilo iddialı konuştu



Trabzonspor’daki ilk golünü Genk’e atan Teofilo iddialı konuştu

Bordo-Mavili forma ile gol atamadığı 6 ayın kabus gibi geçtiğini belirten Kolombiyalı oyuncu, “Sıkıntılarımın çoğu geride kaldı. Gollerimin devamı ligde gelecek” dedi

Trabzonspor’un geçtiğimiz sezon ortasında büyük umutlarla transfer ettiği Teofilo Gutierrez, Hollanda’daki hazırlık maçındaki Genk’e attığı golle siftah yaparken kendisi için güzel günlerin başladığını söyledi. Bordo-Mavili takımda ilk golünü attığını belirten Kolombiyalı yıldız, “Kabuğumu kırdım, şanssızlığımı yendim. Artık gollerime lig maçlarında devam edeceğim” dedi. 

ZOR GÜNLERİMDE BANA SAHİP ÇIKTILAR

Bordo-Mavili takıma geldikten sonra ilk 6 aylık dönemde büyük sıkıntılar yaşadığını belirten Teofilo, “Gol atamamak kabus gibiydi. Sıkıntılar büyüktü. Ancak bu sorunlar kulüp kaynaklı değildi. Ben ve ailemle ilgiliydi. Şimdi bunların çoğu geride kaldı. Zor günlerimde hocam ve arkadaşlarım bana sahip çıktı. Ben de artık onlar için elimden geleni yapacağım. Çünkü kendimi onlara borçlu hissediyorum” ifadelerini kullandı. 

KOLOMBİYALI OLDUĞUM İÇİN VİZE SORUN

Vize sorunu nedeniyle Hollanda kampına katılmasının kendisini derinden etkilediğini belirten Teofilo, “Kulüp olmasa vize almam daha da uzardı. Kolombiyalı olmak suç mu? Ama geldikten sonra herkes tatil yaparken ben çalıştım. Formayı kapmak için ne gerekiyorsa yaparım. Çünkü gollerime devam etmek istiyorum” dedi.

Yeni golcü beni etkilemez

Yeni forvet transferinin gündemde olmasının kendisini etkilemediğini belirten Teofilo, “Ben profesyonel biriyim. Gelen kim olursa olsun onunla rekabete girerim. Bu rekabeti de kazanan ben olurum. Çünkü formayı herkesten çok istiyorum. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. 

 

Star Gazete