Genç Denizli'den Gençlere Tercih Yardımı

Denizli Belediyesi'nin projelerinden olan 'Genç Denizli' Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) giren öğrencilere yardım etmek amacıyla Çınar Maydanı'nda çadır kurdu.

Genç Denizli'den Gençlere Tercih Yardımı
Türkiye'nin en iyi sosyal sorumluluk projesi unvanı olan 'Genç Denizli' şimdi de LYS sonuçlarının açıklanmasından sonra öğrencilerin akıl karışıklıklarını gidermek için Çınar Meydanı'nda çadır kurarak öğrencilere yardım ediyor. Denizli'de faaliyet gösteren Modern Eğitim, Ege, Kültür ve ABC dershaneleri çadır içinde stant kurarak öğrencilerin tercih konusundaki sorularını yanıtlıyor.
İstedikleri bölüm ve üniversiteyi seçmekte zorlanan öğrencilere yol gösterdiklerini belirten Kültür Dershanesi Müdürü Hasan Karaçoban, "Sınavlarda sistem değişince tercihlerde de değişiklik oldu. Genç Denizli'ye üye olan dershaneler olarak burada doğru tercih yapmaları konusunda öğrencilerimize yardımcı oluyoruz" dedi.
Yardımdan çok memnun olduklarını belirten öğrenciler de tercih konusunun çok önemli olduğunu belirterek bu konuda kendilerine yardımcı olan öğretmenlere ve Denizli Belediyesi'ne teşekkür ettiler.