Burhaniye'de Basketbol Turizmi

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Artemis tesislerinde kamp yapan Fehmi Sadıkoğlu (Fesa) spor okulu ile Burhaniye Belediyespor altyapısı basketbol antrenman maçları yapmaya başlarken ilçede basketbol turizmi yaşanacağı bildirildi

Burhaniye'de Basketbol Turizmi
Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Artemis tesislerinde kamp yapan Fehmi Sadıkoğlu (Fesa) spor okulu ile Burhaniye Belediyespor altyapısı basketbol antrenman maçları yapmaya başlarken ilçede basketbol turizmi yaşanacağı bildirildi. Fehmi Sadıkoğlu ile Burhaniye Belediyespor basketbol sorumlusu Dr. Birgi Tuna ve teknik direktör Cenk Dumlupınar'ın da izlediği antrenman maçlarında büyük heyecan yaşandı.
Ören Artemis tesislerinde kamp yapan Fesa, Burhaniye Belediyespor ile Atatürk Spor Salonu'nda antrenman maçlarına başladı. 20 günlük bir kamp için ilçeye geldiklerini belirten Fehmi Sadıkoğlu, "Burhaniye'yi çok sevdik. İlçe de çok iyi altyapınız var. Her yıl burada kamp yapan takımların sayısı artacaktır. Bu da ilçe turizmine olumlu katkı sağlar" dedi. İlçede basketbol turizminin yaşanmaya başladığını belirten teknik Burhaniye belediye Spor teknik direktörü Cenk Dumlupınar da, "Bu yıl ilçemizde kamp yapan sporcuların sayısı bin 500'ü geçti. İlçemizde yapılan kamp çalışmaları tanıtıma da büyük katkı sağlamaktadır. İlçemizde basketbol turizmi yaşanabilir. Bunun yolu açılmıştır" dedi.
Çok sayıda takımın kamp için ilçeyi seçtiklerini belirten basketbol sorumlusu Dr. Birgi Tuna" Kamp için ilçemizi tercih eden ekiplere teşekkür ediyoruz. Bu yıl Fehmi Sadıkoğlu da ilçemize tercih etmiştir. Kendisine ve sporcularına da teşekkür ediyoruz" dedi.