Başkan Kılıç'a Eğitimcilerden Plaket

Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesindeki Naim Süleymanoğlu İlköğretim Okulu idarecileri, Belediye Başkanı Av

Başkan Kılıç'a Eğitimcilerden Plaket
Balıkesir'in Edremit ilçesine bağlı Zeytinli beldesindeki Naim Süleymanoğlu İlköğretim Okulu idarecileri, Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç'a, eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Geçtiğimiz günlerde Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç'ı makamında ziyaret eden Naim Süleymanoğlu İlköğretim Okulu Müdiresi Yıldız Koçyılmaz Artan ile Okul Aile Birliği Sekreteri Hamiyet Şerefli, başkan Kılıç'ın Edremit belediyesi olarak eğitime gereken desteği verdiğini söyledi. Edremit Belediyesi'nin halkın sorunları ile imkanları dahilinde ve gerektiği kadar ilgilendiğini gözlemlediklerini söyleyen okul yetkilileri, Belediye Başkanı Kılıç için yaptırdıkları teşekkür plaketini takdim etti. Bu arada, Okul Aile Birliği Sekreteri Şerefli ise, kendi yaptığı yağlı boya tablosunu da başkan Kılıç'a hediye etti.
Hediye ve plaket karşısında duygulanan Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç ise, "Edremit Belediyesi olarak imkanlarımız el verdiği sürece eğitime hak ettiği desteği verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bu tür küçük teşekkür ziyaretleri, bizleri daha da motive ediyor ve duygulandırıyor. Siz değerli eğitimcilere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz" diye konuştu.