Ak Parti İl Yönetimi Açıklandı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, düzenlediği basın toplantısında yönetim kurulu üyelerini basına tanıttı.

Ak Parti İl Yönetimi Açıklandı
Elmacıoğlu İskender'de gerçekleştirilen toplantıda konuşan, AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, AK Parti İl Teşkilatı'nın bugüne kadar yaptığı çalışmaların, elde ettiği başarıların tüm Türkiye'ye örnek olduğunu belirterek, Kayseri'nin parti içerisinde ön planda yer aldığını söyledi.
Dengiz, AK Parti'nin 8 yıllık iktidarı boyunca herkesi kucaklamaya, ülkenin her köşesine barış, demokrasi, kalkınma, refah, adalet, güvenlik, ve kardeşlik götürmeye gayret ettiğini ifade ederek, "Husumetleri, ayrımcılığı bir kenara bırakan bir siyaset anlayışı ile herkesi kucaklamaya çalışan partimiz, geçtiğimiz 8 yılda bunun en güzel şekilde başarmıştır. Partimiz milletimizin tamamını hiçbir ayrıma tabii tutmadan bir aynı görmektedir" dedi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde uygulanan iç ve dış politikaların Türkiye'yi bölgesinin tartışmasız lider ülkesi konumuna getirdiğini söyleyen Dengiz, ekonomik ve sosyal gelişmeler vatandaşların, gurur duyacağı seviyeye geldiğini kaydetti.
Dengiz, önümüzdeki günlerde çok önemli bir referandum süreci bulunduğuna işaret ederek, bu süreçte Kayseri'den rekor bir başarı geleceğine inandıklarını belirtti. Kayseri halkından gelecek başarıyı boşa çıkarmayacaklarını dile getiren Dengiz, basına açıkladıkları isim listesinde bulunan üyelerin bir an önce çalışmalarına başlayarak ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
Dengiz, yaptığı konuşmasının ardından kamuoyuna yönetim kurulunu tanıttı.
İl Başkanı Ömer Dengiz başkanlığındaki il yönetimi şu şekilde:
"Ahmet Çolakbayraktar, Ahmet Külahçıoğlu, Ahmet Selim Hasözler, Alaaddin Keykubat, Ali Oğuz Önder, Aysen Okur, Bilal Neşeliler, Bülent Ünsal, Cafer Nalbant, Cemal Erkoç, Cihad Kitir, Erhan Köklü, Filiz Ertürk, Fuat Sinan Somyürek, Gökhan Taşdemir, Gaökmen Akgül, Halis Arık, Hande Uzun, Hasan Odabaşı, Kahraman Akbal, Kemal Murat Benk, Kubilay Hasan Gürcan, Leman Bolat, Levent Büyükkeçeci, Mahmut Çeçen, Mehmet Çavdaroğlu, Mehmet Çiftçi, Mehmet Akif Kum, Mehmet Hami Elibüyük, Mehmet Sena Kösedağ, Mehtap Ulu, Mevlüt Çakmak, Murat Kalem, Mustafa Ay, Mustafa Mermerkaya, Naim Tiritoğlu, Nesibe Büyükmutlu, Nihat Çeviker, Osman Endirlik, Remzi Eroğlu, Rıdvan Çeçen, Rıfat Yelkenoğlu, Saliha Betül Akkan, Şükrü Köksoy, Tuba Akpınar, Tuba Çolak, Yakup Arslan, Yunus Değirmenci. İl Disiplin Kurulu Hamdi Öksüzkaya, Ahmet Oğuz, Ali Macit, Fuat Büyükkiraz, Şükrü Şenkürtüncü, Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu Necmettin Bakır, Kazım Nuralan, Ragıp Dost."