Yine manken yine ölüm

Mankeler Kraliçesi Aslı Baş'ın Bodrum'da otel balkonundan düşmesinin ardından bu kez de Antalya'da Burcu Aluç isimli manken evinin balkonundan düşerek öldü. İki gün arayla meydana gelen olayla ilgili olarak Aluç'un kavgalı olduğu erkek arkadaşı İbrahim T. gözaltına alındı

Antalya, Mankenler Kraliçesi Aslı Baş'ın ölümünün ardından dün de manken Burcu Aluç'un şüpheli ölümüyle sarsıldı. Aluç da tıpkı baş gibi balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Antalya'da bir deri mağazasında manken olarak çalışan Burcu Aluç, erkek arkadaşı İbrahim T. ile bir gece kulübünde eğlendi. İddiaya göre Aluç, sabaha karşı 04.00 sıralarında Fener mahallesi Akanay Apartmanı A. Blok'da bulunan 5. kattaki evine döndü. Genç mankenin balkondan düşmesi üzerine çığlık sesi duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine ambulans ve polis geldi.
SEVGİLİ GÖZALTINDA
Kanlar içerisinde yerde yatan Burcu Aluç, sağlık görevlilerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak olay yerinde yaşamını yitirdi. Genç kızın cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Polis, Burcu Alus'un şüpheli ölümü üzerine, düştüğü evde oturduğu iddia edilen erkek arkadaşı İbrahim T.'yi gözaltına aldı. Polisin genç kızın intihar mı ettiği, yoksa cinayete mi kurban gittiğini araştırıyor.
Burcu Aluç'un bir süre önce, internetteki bir sosyal paylaşım sitesine ihanete uğradığı ve terk edildiği yönünde mesajlar yazdığı öne sürüldü.
Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Antalyalı manken Aslı Baş, Bodrum Yalıkavak'da kaldığı otelin 3. katından düşerek can vermişti. Baş'ın ölümünü şüpheli bulan polis konuyla ilgili araştırmasını sürdürüyor.


Yeni Şafak