Ünlü Popçu Zeynep Dizdar:

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Beldesinde süren 5

Ünlü Popçu Zeynep Dizdar:
Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Altınova Beldesinde süren 5. Altın Kumsal Kültür ve Turizm Günleri etkinlikleri kapsamında önceki gece sahne alan ünlü popçu Zeynep Dizdar adeta Altınova'yı salladı.
Ayvalık ilçesine bağlı turizm alanında dev hamleler yapmasıyla tanınan Altınova Beldesinde 5. Altın Kumsal Kültür ve Turizm Günleri tüm hızıyla sürüyor. Önceki gece, Altınova Belediyesi tarafından düzenlenen festival etkinliklerine, İstanbul'da katılığı bir TV kanalının çekimlerinden gelen ve ayağının tozuyla 1 buçuk saat sahnede kalarak hayranlarına unutamayacakları bir konser veren Dizdar, özellikle gençlerin akınına uğradı, iki kez indiği sahneye geri çağrılan sanatçı yoğun ilgiden memnun kalınca 1 saatlik programını 30 dakika daha uzattı ve gençlere unutamayacakları bir gece yaşattı.
Altınova'ya hayran kaldığını belirten sanatçı, "Ben illaki buradan evlenmek istiyorum. Eğer bu şirin beldede beğenebileceğim bir ev bulursam mutlaka satın alacağım. Yaz aylarında da burada tatil yaparak, Altınovalılar kervanına katılacağım" dedi.
9 günlük festival havasında geçen etkinliklerin 8. gününde, Burhaniye Belediyesi Gençlik Merkezi Folklor ekibi gösterisinin hemen ardından İzmirli yerel sanatçı Betül hayranlarıyla buluştu. Betül'ün ardından, İstanbul gecelerinin tanınmış pop sanatçısı Duygu halkın arasına inerek onlarla birlikte söyledi.
Gecede, televizyon programlarından tanınan komedi dans grubu da müthiş bir gösteri sunarak binlerce Altınovalı'yı kahkahaya boğdu. Altınova Belediye Başkanı Asım Sürer müthiş performanslarından dolayı geceye katılan tüm sanatçılara teşekkür ederken, ünlü popçu Zeynep Dizdar'a bir plaket verdi.
5. Altın Kumsal Kültür ve Turizm Günleri etkinlikleri bu gece özgün müziğin dev ismi Onur Akın'ın vereceği konserle sona ereceği kaydedildi.