Şirvan'da başarılı öğrenciler ödüllendirildi

Şirvan Kaymakamı Mustafa Can SBS ve LYS'de ilçede iyi puan alan öğrencileri dizüstü bilgisayar ile ödüllendirdi. Öğrencilerin başarılarında emeği geçe

Şirvan Kaymakamı Mustafa Can SBS ve LYS'de ilçede iyi puan alan öğrencileri dizüstü bilgisayar ile ödüllendirdi. Öğrencilerin başarılarında emeği geçen öğretmen ve velilere teşekkür eden Kaymakam Can, öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.

Kaymakam Can, Şirvan'da ilk kez bir öğrencinin fen lisesini kazandığını ve 15 öğrencinin de Anadolu lisesine yerleştiğini ve bu başarının ilçede ilk olduğunu söyledi. Can sözlerini şöyle sürdürdü: "Geleceğini hazırlamak isteyen toplumlar eğitime önem vermeli, çünkü gelecek eğitimde. Hedefi olan bir kişinin başarılı olması daha kolaydır. Bu amaçla kendinize bir hedef seçip o uğurda çalışmalısınız, azimlerinizi ve enerjilerinizi o yolda sarf etmelisiniz. Almış olduğunuz başarı içinizdeki inançtan kaynaklanıyor. İnanıyorum ki içinizdeki bu inanç ve azim eksilmeden devam edecek. Geleceğin Türkiye'sini hazırlayacak ve yönetecek çocukları her alanda desteklemek gerekir."

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Barlas ise sene başından beri yapılan çalışmaların ve projelerin meyvesini verdiğini görmenin büyük bir mutluluk olduğunu söyledi. En güzel yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu kaydeden Barlas, göreve geldiği günden beri eğitime desteğini esirgemeyen Kaymakam Mustafa Can'a Milli Eğitim camiası adına teşekkür etti.