Rizeliler deniz üzerinde halat çekmede yarıştı

Rize Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen "Yaz Spor Şenliği" yapılan birbirinden ilginç yarışmalarla devam ediyor. Birbirinden farklı spor

Rize Belediyesi tarafından bu yıl 2'ncisi düzenlenen "Yaz Spor Şenliği" yapılan birbirinden ilginç yarışmalarla devam ediyor. Birbirinden farklı spor etkinlikleriyle 8 gün sürecek yarışmaların ikinci gününde sporcular deniz üzerinde kurulan platformlarda fiziki güçlerini kullanarak halat çekmede yarıştı.

Çaykur limanında yapılan yarışmalara 6 takım halinde 24 sporcu katıldı. Denizde yer alan iki ayrı platform üzerinde yerlerini alan sporcular platform arasında kalan halatı çekmede güçlerini gösterdi. Oldukça çekişmeli geçen yarışmalar sonucunda birinciliği rakiplerini suya düşüren "Ayı Boğanlar" takımı kazandı. Yarışmada ikinci ve üçüncülüğü ise "Hacı Murat" ve "ÇAYKUR" takımları elde etti.

Yarışmada dereceye giren takım sporcularından birinci olanların her birine 300 TL, İkinci olanlara 200 TL, üçüncü olanlara ise 100 TL para ödülü verileceği öğrenildi.