Mhp'nin Referandum Öncesi Yurt Gezileri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, vatandaşların dert ve sıkıntılarını yerinde görmek, referandumda partilerinin görüşlerini anlatmak için yurt gezilerine başladıklarını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil, vatandaşların dert ve sıkıntılarını yerinde görmek, referandumda partilerinin görüşlerini anlatmak için yurt gezilerine başladıklarını söyledi.
Asil, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, yasama yılının sona ermesinin ardından MHP Meclis Grubu'nun ülkeyi karış karış dolaşmaya, milletin her ferdiyle temas kurarak ülke gündemini paylaşmayı sürdürdüğünü ifade etti. Beytullah Asil, "Vatandaşlarımızın dert ve sıkıntılarını yerinde görmek ve referandumda partimizin görüşlerini anlatmak için yurt gezilerine başladık. Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı başkanlığında Afyonkarahisar, Kütahya milletvekilleri ve MYK üyelerinin katılımıyla 4 Ağustos'ta Eskişehir'de, 5 Ağustos'ta Afyonkarahisar'da, 8 Ağustos'ta Kütahya'da, 9 Ağustos'ta Uşak'ta genişletilmiş istişare toplantıları düzenleyeceğiz. 11 Eylül akşamına kadar bu çalışmalarımız sürecek" dedi.