Mancini: 'Torres'i takımımda isterim'

Manchester City menajeri Roberto Mancini, Liverpool'un İspanyol forveti Fernando Torres'i takımda görmek istediğini söyledi.

Manchester City menajeri Roberto Mancini, Liverpool'un İspanyol forveti Fernando Torres'i takımda görmek istediğini söyledi. Mancini, takımının ABD kampında yaptığı açıklamada Fernando Torres gibi dünya şampiyonu bir oyuncuyu herkesin isteyeceğini vurguladı.

İtalyan menajer, "Fernando gerçekten çok iyi bir oyuncu. Bence Avrupa'nın en iyi forveti ve üç yıldır Premier League'de nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz" dedi.

Mancini, "Fernando'yu takımımda isterim ancak bu onun durumuna, fiyatına ve bize gelmek istemesine bağlı" diye konuştu.

Drogba'nın menajeri Thierno Seydi'nin Manchester City ile görüştüklerini iddia etmesini de değerlendiren Mancini, "bu durum benimle değil kulüple ilgili bir durum" ifadelerini kullandı.

Mancini, Aston Villa'da forma giyen James Milner'ı hala transfer etmek istediğine dikkat çekerek, "James ile hala ilgilendiğimiz doğru ama makul fiyatla" şeklinde konuştu.

Manchester City'nin transferlerde astronomik paralar harcamasının kötü bir ün getirdiğini ve transfer yaparken kulüplerin kendilerinden iki katı fiyat istediğini vurgulayan Mancini, "bu bizim için hiç de iyi bir durum değil" dedi.



CNN Türk