Çetin Doğan, Siyami Ersek'te

Balyoz soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan emekli Orgeneral Çetin Doğan, Dr. Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geti

Balyoz soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan emekli Orgeneral Çetin Doğan, Dr. Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Muğla'da gözaltına alınan Çetin Doğan, Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'nda doktorun önerisi üzerine ilk olarak İstanbul Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilmişti. Doğan, burada Dahiliye Servisi'nde şiddetli göğüs ağrısı ve yüksek tansiyon şikayetiyle bir süre müşahede altında kaldı. Uzman bir hekimin yaptığı tetkikin ardından Çetin Doğan daha önce de tedavi gördüğü Dr. Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

İÜ Tıp Fakültesi'nde ambulansa konulan Çetin Doğan geniş güvenlik önlemleri altında Dr. Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Doğan'ın hastaneye getirilişi esnasında geniş güvenlik önlemi dikkat çekti. Doğan'ın yakınlarının hastane önündeki yakınlarının üzgün olduğu görüldü. Sedyeye konulan Doğan, hastanenin acil giriş kapısından içeri alındı.