Balçova'nın En Anlamlı Kupası

Balçova Belediyesi 1. Mahalleler Arası Cumhuriyet Futbol Turnuvası Fevzi Çakmak Mahallesi'nin şampiyonluğu ile sonuçlandı. 10 gün süren turnuvanın şampiyonu dostluk oldu.

Balçova'nın En Anlamlı Kupası
Balçova Belediyesi'nin ilçedeki İnciraltı, Eğitim, Onur, Çetin Emeç, Korutürk, Bahçelerarası, Teleferik ve Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarlıkları ile birlikte düzenlediği 1. Mahalleler Arası Cumhuriyet Futbol Turnuvası sona erdi. Belediye Spor Tesisleri'nde düzenlenen turnuvada Fevzi Çakmak ve Çetin Emeç Mahalleleri rakiplerini eleyerek finale kaldı. Büyük bir mücadelenin sergilendiği karşılaşmada, maçı 3-2 kazanan Fevzi Çakmak Mahallesi takımı şampiyon oldu. Şampiyonluk Kupasını Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya ve Başkan Vekili Turgay Geylani'nin elinden alan Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Mustafa Özen sevincini futbolcu arkadaşları ile paylaştı. Turnuvaya katılan diğer mahalle takımlarına da belediye meclis üyeleri tarafından dostluk kupaları verildi.
Sporun her türlü güzelliğinin Balçova'da yaşandığını dile getiren Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya Çalkaya; "Bu turnuvada sporun ne kadar birleştirici ve dostlukları pekiştirici olduğunu bir kez daha gördük. Aynı ilçede yaşayıp da birbirilerini tanımayan arkadaşlarımız burada güzel bir dostluk ve mücadele örneği verdi. Turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ediyorum" diye konuştu.