Sünnet Şöleninde Referandum Çağrısı

AK Parti Osmangazi İlçe Gençlik Kollarının düzenlediği sünnet şöleninde, AK Parti Bursa milletvekilleri referandum için çağrıda bulundu.

Sünnet Şöleninde Referandum Çağrısı
Özgen Aile Çay Bahçesi'nde gerçekleşen şölende, 180 çocuk erkekliğe ilk adımını attı. Şölene, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, AK Parti Bursa milletvekilleri Ali Kul, Mehmet Ocakden ve Sedat Kızılcıklı ile çok sayıda davetli katıldı. Şölende konuşan Özen, "Bu çocuklarımızın refah ve demokratik bir ülkede yapabilmesi için 12 Eylül'de tüm Osmangazililer referanduma 'evet' diyecek. Üstünlerin hukukunu yıkıp, hukukun üstünlüğünü kabul edeceğiz. Sevdamız millet kararımız evet" dedi.

"REFERANDUMA EVET"
12 Eylül'ün Türkiye açısından bir dönüm noktası olarak gösteren Bursa Milletvekili Mehmet Ocakden, "Bugün buradaki çocuklarımız için güzel bir başlangıç. Umarım, bu güzel başlangıçlara kapı açar. 12 Eylül, çok güzel bir başlangıcın dönüm noktasıdır. Hiçbir şekilde ihmal etmeden güzel bir Türkiye için 'evet' oylarıyla daha güzel bir dönemi başlatacağız" diye konuştu.
Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, referandum ile alınacak 'evet' oyunun Türkiye'nin yolunu açacağını belirterek, "Birlik ve beraberlik ile cumhuriyetimiz bugüne kadar geldi. Meclisin tatilde olduğunu söylüyorlar, ama bakın meclis tatilde değil. Bizler, teşkilatlarımızla birlikte kapı kapı, mahalle mahalle dolaşıp halktan destek isteyeceğiz. Alacağımız bu destekle daha güçlü bir Türkiye'nin yolunu açacağız" şeklinde konuştu.
Bursa Milletvekili Ali Kul ise 12 Eylül'e kazasız belasız 'evet' oyu kullanma temennisinde bulundu. Kul, "Önümüz Ramazan ayı. Bu mübarek günlerde 12 Eylül'de kazasız belasız 'evet' diyebilmeyi Allah bize nasip etsin" dedi.
AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı, sosyal devlet anlayışına vurgu yaparak böylesine etkinliklerin önemli olduğunu kaydetti.
Konuşmaların ardından protokol üyeleri sünnet çocuklarına hediye verdi.