Bakan Akdağ'ın Niğde Temasları

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, AK Parti hükümeti döneminden önce Türkiye'de inşaatına başlamış ve yıllarca atıl bırakılmış yatırımların bulunduğunu söyledi.

Bakan Akdağ'ın Niğde Temasları
Niğde'nin Bor ilçesinde yapılan 100 yataklı Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin resmi açılışını gerçekleştirmek için ilçeye gelen Bakan Akdağ, sıraya girerek uzun kuyruk oluşturan vatandaşlarla tek tek tokalaştı.
Bakan Akdağ konuşmasında, AK Parti hükümetinin iktidara gelmesinden önce Türkiye'de yüzlerce inşaatı başlamış ve yarım kalmış yatırımın bulunduğunu, ancak kendi iktidarları döneminde ise bu yarım kalan yatırımları bitirdikleri gibi yerine yenilerini de yaptıklarını söyledi. Bakan Akdağ; "1980'li yıllardan mı 90'lı yıllardan mı dersiniz, bu ülkede başlanıp bitirilemeyen onlarca yatırım vardı. Allah'ınızı severseniz bir ülke böyle kalkınabilir mi? Bu günah değil mi? Milletimizin vergileriyle oluşan
hazinemiz, tüyü bitmedik yetimlerimizin haklarıyla oluşan hazinemiz böyle çarçur edilir mi?" dedi.
Yapılan yatırımların hiçbirisinin AK Parti Hükümetinin ihsanı ve lütfü olmadığını ifade eden Akdağ, bu eserlerin Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının öz hakları olduğunu ve yine vatandaşların vergileriyle yapıldığını dile getirdi.
Konuşmaların ardından sağlık hizmeti veren Bor Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin resmi açılışını gerçekleştiren Bakan Akdağ, binayı inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Açılışın ardından Bakan Akdağ, sağlıkta dönüşüm programı Niğde il değerlendirme toplantısına katıldı.