Adıyaman'da Başbakan Erdoğan'a Sevgi Seli

Partisinin Adıyaman'daki mitingine katılan Başbakan Erdoğan, toplu açılış töreni ve ardından valiliği ziyaret ederek kentten ayrılmak üzere havaalanına hareket etti.

Adıyaman'da Başbakan Erdoğan'a Sevgi Seli
Adıyaman'da coşkulu bir kalabalığın karşıladığı Başbakan Erdoğan, partisinin mitinginde halka seslenerek yeni Anayasa paketi hakkında bilgiler verdi. Başbakan Erdoğan daha sonra Adıyaman Valiliği önünde yapılan toplu açılış törenine katıldı. Son olarak Adıyaman Valisi Ramazan Sodan'ı ziyaret eden Başbakan Erdoğan burada çıkışta ta halkın sevgi gösterileri ile karşılaştı. Vatandaşların talebi üzerine makam aracına binmeyen Başbakan Erdoğan kalabalığa yaklaşarak vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Burada
vatandaşların hediyelerini kabul eden Başbakan Erdoğan'a bir adet Türk Bayrağı ve Adıyamanspor forması hediye edildi. Çocukları unutmayan Başbakan Erdoğan burada da oyuncak dağıttı. Daha sonra partisinin otobüsüne binen Başbakan Erdoğan, Adıyaman'dan ayrılmak üzere havaalanına hareket etti. Başbakan Erdoğan'ın Adıyaman'dan hava yolu ile Malatya'ya gitmesi bekleniyor.