'Raul Schalke ile çoktan imzaladı'

Alman basını, Real Madrid'de kadroda düşünülmeyen Raul'un Schalke ile iki yıllık sözleşme imzaladığını iddia etti.

Alman basını, Real Madrid'de kadroda düşünülmeyen Raul'un Schalke ile iki yıllık sözleşme imzaladığını iddia etti. Bild gazetesi yaklaşık üç hafta önce ortaya attığı iddiasını tekrarladı ve Raul'un gelecek sezon Schalke'de oynayacağını duyurdu.

Gazete, Real Madrid'de 15 sezon geçiren 32 yaşındaki İspanyol golcünün Schalke ile iki yıllık sözleşme imzaladığını ve Bundesliga kulübünden yılda altı milyon euro alacağını bildirdi.

Raul'u ısrarla isteyen Schalke teknik direktörü Felix Magath, "Raul başından beri bizde oynamaya olumlu bakıyor. Önümüzdeki günlerde burada olacak" dedi.

Raul'un transferine büyük önem veren Magath, "Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak için sadece o yeterli değil ama sistemimde Raul'un özel bir yeri olacak" diye konuştu.

Real Madrid'in yeni sezondaki kadrosunda düşünülmeyen Raul ve Guti'nin kaderleri gelecek hafta başında kesinlik kazanacak. Raul büyük ihtimalle Schalke'ye giderken, Guti de Beşiktaş'ın yolunu tutacak.

Real Madrid ile altı La Liga ve üç Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Raul, 44 golle İspanya milli takımının tüm zamanlardaki en golcü ismi.

Real tarihinin en golcü ve en çok maç oynayan futbolcusu unvanlarına sahip olan Raul, geçtiğimiz sezon ligde görev aldığı 21 maçın sadece sekizine ilk 11'de çıktı.

CNN Türk