Ünal Şenbahar'dan Super2000 sürprizi

2010 Türkiye Ralli Şampiyonası'na Mitsubishi Lancer EVO9 ile başlayan Ünal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisi, sezonun 5. yarışı Bosphorus Rallisi öncesi

2010 Türkiye Ralli Şampiyonası'na Mitsubishi Lancer EVO9 ile başlayan Ünal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisi, sezonun 5. yarışı Bosphorus Rallisi öncesi büyük bir sürpriz yaparak Fiat Punto Super2000'le şampiyonaya devam etme kararı aldı. Ekip, sezonun geri kalan yarışlarında ve İstanbul Ralli Şampiyonası'nda Super2000'le mücadeleye devam edecek.

TokSport tarafından hazırlanan Fiat Punto Super2000'in, tüm dünya genelinde başarılar kazandığı, birçok şampiyonada mücadele eden başarılı bir ralli otomobili olduğu iddia edildi. Ünal Şenbahar-Emire Cantürk ikilisinin ise Boğaziçi Rallisi'ndeki öncelikli hedeflerinin, yeni otomobillerine uyum sağlamak olduğu söylendi.

Boğaziçi Rallisi öncesi sürpriz kararla Fiat Punto Super2000'e terfi eden Ünal Şenbahar; "Şu an çok heyecanlıyım. Bu büyük yarış öncesi büyük bir değişiklik yaptık ve S2000'le sezona devam kararı aldık. Uzun zamandır takip ettiğim, ilgilendiğim ve merak ettiğim bu otomobille yarışmak, çok keyifli olacak. Amacımız, bu ralliyi tamamlayıp, kilometre yapmak ve otomobile kısa sürede alışmak olacak." sözleriyle yarış öncesi durumu değerlendirdi.

Avrupa Ralli Şampiyonası'nın (ERC) beşinci ayağı olan Boğaziçi Rallisi 23-25 Temmuz 2010 tarihleri arasında İstanbul'da düzenleniyor. Ralli, bugün Bağdat Caddesi'nden saat 16.00'da start alacak.

Büyük yarış, yarın ve pazar günü de devam edecek ve pazar akşamı Pendik Sahil Yolu'ndaki servis alanında sona erecek.