Trabzonspor'da Bednar tamam gibi

Trabzonspor, West Bromwich'te forma giyen Çek forvet Roman Bednar ile büyük ölçüde anlaştı.

Trabzonspor, West Bromwich'te forma giyen Çek forvet Roman Bednar ile büyük ölçüde anlaştı. Trabzonspor'da uzun zamandır gündemde olan forvet transferi arayışlarında son noktaya gelindi.

Bordo-mavililer Çek forvet Roman Bednar ile büyük ölçüde anlaşmaya varırken, alternatif olarak Brezilyalı Fred'in ismi gündemde tutuluyor.

Yönetim, geçtiğimiz sezon West Bromwich'te forma giyen ve takımının Premier League'e yükselmesinde önemli Bednar ile aradaki küçük pürüzleri gidermeye çalışıyor.

2007 yılından bu yana giydiği West Brom formasıyla 80 maçta 30 kez fileleri havalandıran Bednar, dört kez de Çek Cumhuriyeti milli takımında görev yaptı.

Uzun boyu sayesinde özellikle hava toplarında etkili bir oyuncu olan 27 yaşındaki Bednar, West Brom'dan önce İskoçya'da Hearts ve ülkesinde Mlada Boleslav takımlarında forma giydi.

Geçtiğimiz yıl bir uyuşturucu satıcısından kokain alırken çekilmiş fotoğrafları İngiliz basınında yer alan Bednar bu olay nedeniyle bir süre futboldan uzak kalmış, İngiltere Futbol Federasyonu 2009'un Ağustos ayında futbolcunun yeşil sahalara dönmesine izin vermişti

Bednar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 420 sterlinlik kokain ve otu kendisi için değil bir arkadaşı için satın aldığını söylemişti.

Fotoğraflar News of the World gazetesinin internet sitesinden alınmıştır.)



CNN Türk