Başbakan Erdoğan vatandaşın derdini dinledi

Bursa'da Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu'nun açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan törene katılan vatandaşların dertlerini dinledi, y

Bursa'da Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu'nun açılışına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan törene katılan vatandaşların dertlerini dinledi, yardım sözü verdi.

3 yaşındaki otizm hastası oğlu Yağız Emre Çiçek için Başbakan Erdoğan'dan yardım talep eden Kevser Çiçek yaklaşık 10 dakika derdini anlattı. Oğlunun İstanbul'da bir süre tedavi gördüğünü, bu sayede hastalığı yüzde 70 oranında atlattığını dile getiren Kevser Çiçek, seansı 150 TL olan tedaviye paraları yetmediği için yarım bıraktığını anlattı.

Başbakan Erdoğan ise küçük Çiçek'in tedavisinin yapılması için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye talimat verdi. Emine Erdoğan ise konuyu kendisinin de takip edeceğini belirterek, Yağız Emre Çiçek'in tedavisinin yapılacağı sözünü verdi.

Çölyak hastası olan Nihal Havali de Başbakan'dan kendisine bir ev vermesini istedi. Başbakan tören öncesi ve sonrasında onlarca vatandaşla sohbet edip dertlerini dinledi.

Erdoğan'ın korumaları çocuklara oyuncak dağıttı. Vatandaşlar ise 'Türk dünyasının lideri' diye slogan attı.

Başbakan Erdoğan Muradiye Mahallesi'nde bulunan valilik konağında Vali Şahabettin Harput ve Başkan Recep Altepe ile bir süre görüştükten sonra Devlet Bakanı Faruk Çelik'in kızının düğününe geçti.