Bakan Yıldırım Erzincan'da

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım çeşitli temaslarda Bulunmak üzere akşam saatlerinde hava yolu ile Erzincan'a geldi.

Bakan Yıldırım Erzincan'da
Hafta sonunda çeşitli festival ve açılışlara katılmak üzere memleketine gelen Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, havaalanında Erzincan Valisi Abdulkadir Demir, Belediye Başkanı Yüksel Çakır, kamu kurum yöneticileri ile partililer ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı.
Daha sonra kara yolu ile Refahiye ilçesine hareket eden Bakan Yıldırım, Erzincan ve ilçelerinde 3 gün süreyle çeşitli temaslarda bulunacak.
Bakan Yıldırım'ın ilk ziyareti yarın Kemaliye ilçesine olacak. Burada çeşitli temaslarda bulunacak olan Yıldırım ardından öğlen saatlerinde İliç ilçesine geçecek ve açılış ve temel atma törenlerine katılacak. Akşam saatlerinde Kemah ilçesine hareket edecek olan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Kemah Sultan Melik Kültür ve Spor Şenlikleri'ne katılacak. Şenliklerin ardından Erzincan'a dönecek olan Bakan Yıldırım, aynı gün içerisinde Erzincan Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şölenine de katılacak.
Yıldırım, pazar günü ise Refahiye ilçesine geçerek 13. Kültür ve Bal Festivali'ne katılacak, hemşehrileri ile bir araya gelecek olan Binali Yıldırım, ilçe merkezinde düzenlenecek olan ve sevilen şarkıcı Kıraç'ın da sahne alacağı halk konserine katılacak.
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, 26 temmuz pazartesi günü ise Erzincan'ın en uzak ilçesi Otlukbeli'nde kapalı spor salonu açılışı ile Otlukbeli - Çayırlı ilçesi arası kara yolunun temel atma törenine katılacak. Ardından Çayırlı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Yıldırım, TOKİ konutları anahtar teslim törenine katıldıktan sonra Tercan ilçesine geçerek, 50 yataklı devlet hastanesi ve lojmanlarının temel atma törenine katıldıktan sonra Erzincan -Erzurum Karayolu Sansa Deresi'nde sürdürülen yol
çalışmalarını yerinde inceleyecek. Aynı gün içerisinde Geçit Beldesi'ndeki TOKİ Konutları'nın anahtar teslim törenine de katılacak olan Binali Yıldırım, TOKİ İlköğretim Okulu açılış törenine katıldıktan sonra gece geç saatlerde hava yolu ile Erzincan'dan ayrılacak.