Ünye'de Sünnet Şöleni

Ordu'nun Ünye ilçesinde yaz şenlikleri kapsamında 130 çocuk Ünye Belediyesi tarafından sünnet ettirildi.

Yunus Emre Parkı'nda düzenlenen sünnet şölenine Kaymakam Dr. Osman Günaydın, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Aytepe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Gür, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Sünnet olan çocuklara oluşturulan araç konvoyu ile şehir turu attırılırken, 130 çocuğun sünnet ettirilmesini sağlayan Fahri Çalışanlar Derneği Başkanı Kemal Özdemir, "Fahri Çalışanlar Derneği 12 yıldır çalışmalarını durmak ve yorulmak bilmeden
sürdürmektedir. Burada sanki benim torunlarımın ve çocuklarımın sünneti varmış gibi çok heyecanlı ve mutluyum bu gün. Bu çocukların her birinin sünnet olabilmesi için yardımlarını esirgemeyen hemşerilerimiz, bu çocukları sevindirdikleri kadar bizleri de mutlu etmişlerdir" dedi.
Fahri Çalışanlar Derneği'nin kurulduğu günden bu zamana kadar birçok önemli işle imza attığını belirten Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Hayrın önemlisi gizli olandır. Bu ayrıca bir Ünyeli hassasiyeti ve Ünyeli tevazusudur. Bizlere bu konuda destek veren arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca bu etkinliklerimizi sizlerle beraber Ünyeli hemşerilerimizle beraber yaşamaktan mutluluk duyuyorum. Bu anlamda büyük Ünye'nin büyük birlikteliğini bu günde görüyoruz. Ünye bölgesinde her haliyle öne
çıkmış bir ilçedir. Aynı zamanda 30 vilayetten büyük bir ilçeyiz. Bu gün sevgili yavrularımız sünnet oldular. Artık onlarda gençliğe, erkekliğe ilk adımlarını attılar" diye konuştu.
Anlamlı etkinliğin kendisini mutlu ettiğini belirten Kaymakam Dr. Osman Günaydın, "Sünnet dinimizce de çok önemli olan bir geleneğimizdir. İmkanları sınırlı olan yavrularımızı hayırsever vatandaşların bir araya gelerek bu gün burada toplamaları beni çok mutlu etmiştir. Bundan sonraki yıllarda inşallah daha iyi ve daha güzel günlerde buluşma dileğiyle emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.
Fahri Çalışanlar Derneği tarafından sünnet olan çocuklar için yardımlarını esirgemeyen hayırseverlere plaket verildi.