Sercan'a karşılık tapuyu istediler!

Holosko ve Zapotocny'yi kiralık olarak, Tello'yu ise tapusuyla Bursaspor'a önererek, Sercan'ı isteyen Siyah-Beyazlılar, Timsah'ın, '3 oyuncuyu da bonservisiyle verin' cevabı karşısında şaşkına döndü!..



Holosko ve Zapotocny'yi kiralık olarak, Tello'yu ise tapusuyla Bursaspor'a önererek, Sercan'ı isteyen Siyah-Beyazlılar, Timsah'ın, '3 oyuncuyu da bonservisiyle verin' cevabı karşısında şaşkına döndü!..


Son Şampiyon Bursaspor'un yıldızı Sercan'ı 'mutlaka' takıma kazandırmak isteyen Beşiktaşlı yöneticiler, Yeşil-Beyazlı ekiple pazarlık üzerine pazarlık yapıyor. Daha önce Zapotocny ve Holosko'yu Bursaspor'a öneren Beşiktaş, Timsah'ın 'olumsuz' görüş bildirmesi üzerine yeni teklifler üretmek zorunda kalmıştı. Siyah-Beyazlıların son teklifi ise; Sercan'a karşılık Holosko ile Zapotocny'yi kiralık, Tello'yu da bonservisiyle birlikte vermekti... Ancak Bursa cephesinden bu teklife de olumsuz yanıt geldiği öğrenildi. Beşiktaş'ın önerisini değerlendiren Yeşil-Beyazlılar, karşı bir teklifle Kartal'ı köşeye sıkıştırdı!..

TELLO BURSA'YI İSTİYOR
BURSASPOR; Tello, Holosko ve Zapotocny'nin bonserivisleriyle birlikte verilmesi halinde Sercan'ı Beşiktaş'a verebileceklerini açıkladı... 3 oyuncunun bonservis bedelleri 13 milyon euro'ya tekabül ediyordu ve Beşiktaş bu teklif karşısında şaşkına döndü... Şimdi; Siyah-Beyazlı yönetim yeni tekliflerle Bursaspor'un bir kez daha kapısını çalmaya hazırlanıyor. Ancak gelen bilgiler, Bursaspor'un Sercan'ı satmak istemediği ve bu yüzden işi yokuşa sürdükleri yönünde!.. Öte yandan Bursaspor'un Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak olması nedeniyle Tello'nun Yeşil-Beyazlı ekibe gitmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Çizme'de Fink atacak!
Beşiktaş'tan gönderilmesi gündemde olan Alman oyuncu Michael Fink'e İtalyan ekibi Lazio'nun talip olduğu öğrenildi. İtalyan spor internet sitesi TMW, orta sahaya takviye yapmak isteyen Roma ekibinin Fink için 4 milyon euroyu gözden çıkardığını duyurdu. Haberde, Lazio Başkanı Claudio Lotito'nun bu transferle kendisinin ilgilindeği belirtilirken, Beşiktaş'ın da bu oyuncuyu göndererek, kontenjan boşaltacağı bildirildi. Fink geçtiğimiz sezon Beşiktaş'a Eintracht Frankfurt ekibinden bedelsiz gelmişti.

Saim BOZER


Akşam