Nerede kaldı dostluk! - SPOR

Gurbet derbisinde tekmeler uçuştu, maç 10 dakika durdu, 7 sarı 1 kırmızı çıktı



Gurbet derbisinde tekmeler uçuştu, maç 10 dakika durdu, 7 sarı 1 kırmızı çıktı


Almanya’da “Dostluk Kupası” adıyla oynanan karşılaşmada kalite düşük, gerilim yüksekti. Selçuk’un 14’te atılmasıyla 10 kişi kalan Fener Santos’un golüyle rakibine üstünlük sağladı

Almanya’da oynanan por-Toto Dostluk Kupası’nda Fenerbahçe, Galatasaray’ı 1-0 mağlup etti ama, sahadaki mücadele ve tribünler dostluğa gölge düşürdü. İlk dakikadan itibaren sert futbol oyuna damga vururken, tekmeler havada uçuştu. Selçuk 14. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Hakem sert futbolu önlemekte zorlanırken, ayrıca 7 de sarı kart çıkarttı.

OTOBÜSE SALDIRDILAR

Taraftarlar, Santos’un golünden sonra sevinci abartıp çok sayıda meşale yakınca oyun 10 dakika durdu. Maç boyu sahaya yabancı madde atıldı. Maç sonu da GS otobüsüne saldırıda bulunuldu. Sabri, bir taraftarla kavga etti. 

Anlamsız kartlar damgasını vurdu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, derbide ortaya konan futboldan çok, hakemin kararlarına takıldı. “Maç için sağlıklı şeyler söylemem zor” diyen Kocaman, “Sarı ve kırmızı kartlar anlamsız şekilde maça damgasını vurdu. İlk ciddi hazırlık maçımız bu nedenle anlamsız hale geldi. Derbiyi 11’e 11 oynasak, daha iyi olacaktı. 2. yarıda müthiş bir mücadele verdik. 10 kişi oynamak, olumsuz etkiledi. Oynama yüzdesi yüksek futbolcuların aramızda olmaması büyük handikap. Süratli oyunculara ihtiyacımız var. Stoch ve Dia bu açığımızı kapatacak” dedi.

G.SARAY: 0 - 1 :F.BAHÇE

Alex, Twitter tutkunu çıktı. Yıldız oyuncu maçtan 15 dakika sonra Twitter’daki hesabından hem Portekizce, hem “yarım yamalak Türkçe”yle yorum yaptı. Alex, Türkçe olarak, “Çok zor maç. Hakem çok kötü. Ama biz kazanıyoruz. Şimdi dönüyorum” dedi.

Star Gazete