Dp Kütahya İl Başkanı Atilla Palangalı:

Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Atila Palangalı, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Tunçsiper ile GİK Üyeleri Eski Sağlık Bakanı Halil İbrahim Özsoy ve Orhan Kesikoğlu'nun il başkanlığını ziyaret ederek, eski milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek

Dp Kütahya İl Başkanı Atilla Palangalı:
Demokrat Parti (DP) Kütahya İl Başkanı Atila Palangalı, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cenk Tunçsiper ile GİK Üyeleri Eski Sağlık Bakanı Halil İbrahim Özsoy ve Orhan Kesikoğlu'nun il başkanlığını ziyaret ederek, eski milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticileri, belediye başkanları ve meclis üyeleriyle bir araya gelerek güncel siyasi konuları değerlendirileceğini belirtti.
Atilla Palangalı, Demokrat Parti'nin Türkiye'nin en köklü ve teşkilatları en güçlü partisi olduğunu ifade ederek, "Türkiye'de siyasi istikrarsızlık hergün kendini hissettiriyor, Devlet Bakanı Ali Babacan her dört gençten biri işsiz diyor acı bir gerçeğin altını çiziyor, Başbakan terör işsizliğe çözüm bulmakla çözülür diyor ama çözüm bulamıyorlar. İktidarda olduklarını unutarak, kendi kendilerine muhalefet yapıyorlar, ağlıyolar. Türkiye'de yoksulluğu çözeceğiz diye iktidara gelen AK Parti, yoksulları unutmuş durumda. İç politikada, dış politikada yetersiz kaldılar. Şimdi de ülkeyi gereksiz bir referanduma götürerek, gündem, değiştirmek, 2011 seçimleri için yeniden mağduruiyet edebiyatına soyunuyorlar. Demokrat Parti, Türkiye'nin ihtiyacının tam demokratik, yeni bir anayasa olduğunu söyleyegelmiş, bu konudaki düşüncelerini ortaya koymuştur. Türkiye'nin referandumdan önce 8 yıldır AK Parti iktidarının aciz kaldığı çözemediği başta işsizlik ve terör olmak üzere çözülecek çok meselesi var. Türkiye'nin gerçek gündemine dönmesi, ülkedeki işsizliğin çözülmesi, özellikle Demokrat Parti misyonunun iktidar olduğu dönemlerde sıfıra inen ve son günlerde tırmanan terörün yeninden sıfıra indririlmesi, bunun için dirayetli bir irade göserilmesi gerekir. AK Parti'de bu dirayet yoktur. Bu sorunları çözecek güçlü kadroları olan Demokrat Parti'dir. Bu kapsamda, Genel Başkanımız Hüsamettin Cindoruk olmak üzere Genel Başkan yardımcılarımız ve GİK üyelerimiz ülkemizi geziyor, teşkilatlarımızı ziyaret ediyorlar. Bu kapsamda Genel Başkan Yardımcımız Cenk Tunçsiper, Eski Sağlık Bakanlarımızdan GİK üyemiz Halil İbrahim Özsoy, GİK üyemiz Orhan Kesikoğlu il teşkilatımızı 23 Temmuz 2010 Cuma günü saat 10.30 'da ziyaret ederek güncel siyasal değerlendirmelerde bulunacaklar. Daha sonra da sivil toplum örgütlerine de ziyaret edeceklerdir. Teşkilatlarımızda yapılacak toplantıya tüm eski yeni teşkilatlarımızda görev alan partililerimizi davet ediyoruz" dedi.