Çocukların Havuz Keyfi

75

75. Yıl Toplum Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Adıyaman Valiliği'ne bağlı SHÇEK ile GAP İdaresi-Frito-Lay'in ortak protokolüyle faaliyet gösteren Adıyaman Cheetos Çocuk Gelişim Merkezi'ne kayıtlı öğrenciler, havuzun keyfini doyasıya çıkardı.
Çocukların, yaz etkinlikleri kapsamında psiko-sosyal, zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sağlamaya çalışan Çocuk Gelişim Merkezi idarecileri, çocukları bir ay boyuncu hafta da iki gün havuza götürecek. Yaz etkinlikleri programı kapsamında havuza giren çocuklar, havuz içinde keyifli dakikalar geçirdi.
Bugüne kadar benzeri birçok faaliyet ve projeyi gerçekleştirdiklerini söyleyen 75. Yıl Toplum Merkezi Müdürü ve Gelişim Merkezi Sorumlusu Ahmet Hulusi Kara, "Benzer çalışmalarımız imkanlar ölçüsünde önümüzdeki yıllarda artarak devam edecek. Eğitici- geliştirici çalışmalarımız kapsamında öncelikli hedef kitlemiz, merkezimiz hizmetlerinden yaralanan, sosyo-ekonomik açıdan bu hizmetlere ulaşmada sınırları olan, merkezimize düzenli olarak devam eden çocuklardır. Başarı düzeyini yükseltmek, motive etmek ve
çocukların tüm gelişim alanlarını desteklemek ve ailelerine destek en önemli önceliğimizdir. Grup psiko-dinamiği yöntemiyle çocuklarımızın tüm yaşam alanlarında başarılı olmalarını sağlamak önemli hedeflerimizdendir. Sosyal Hizmet Uzmanı ve Sosyal Hizmet veren bir kurumun yöneticisi olarak kurumumun misyonu ve vizyonu gereği de insanlarımızın sosyal ihtiyaçları için böyle güzel tesislerin çoğalması ve herkesin yaralanması gereğini vurgulamak isterim" dedi.
Kara, ayrıca bu programın oluşmasında emek harcayan başta Adıyaman Valiliği olmak üzere kurumlara teşekkür etti.